Duette zonwering van hoge kwaliteit, met de juiste service.

Je wilt Duette zonwering laten plaatsen. Dat is zowel decoratief als heel functioneel, en bovendien energiebesparend. Er komen twee geplisseerde stoffen samen, die beschikbaar zijn in bijvoorbeeld een top-down- en bottom-up-variant. Dat betekent dat je de raamdecoratie zelfs in het midden van het raam vast kunt zetten. Zo bepaal je helemaal zelf op welke plek je de lichtinval beperkt of voorkomt dat anderen zomaar naar binnen kunnen kijken.

Al meer dan 2500 tevreden klanten

Gratis adviesgesprek voor uw Duette zonwering

Geen kosten. Geheel vrijblijvend. Geen spam. Beloofd
Scherpe prijzen
Hoogwaardige kwaliteit
Vakkundige montage
Deskundig advies
Exclusieve zonwering

Duette zonwering in Hilversum en omgeving

We plaatsen de Duette zonwering van de merken Zonnelux en Verosol in onder andere Hilversum, Bussum, Blaricum en omgeving. Dat geldt voor de transparante en de verduisterende modellen, geschikt voor overdag en zelfs voor ’s avonds of ’s nachts. Dus zoek je naar dit type zonwering voor de woonkamer, de keuken, de slaapkamer of een andere plek in huis? Wij realiseren extra privacy, zorgen ervoor dat je het donker kunt maken of helpen je de sfeer te creëren waar je van droomt. Voor warmte wering ook verosol binnen te gebruiken goed rendement! Ze zeggen zelfs even goed als buiten. Daarnaast maakt het systeem gebruik van frames met magneet band en dus geen schroeven, moeren of boutjes.

10+ Jaar ervaring

De keuze is reuze

Uiteraard heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren, die we je graag laten zien. Onze monteurs en zonwering-specialisten komen graag bij je langs, om een vrijblijvende offerte uit te brengen. We bekijken de situatie, leggen je uit over de mogelijkheden en laten onder andere de verschillende kleuren zien. Die kleuren bekijk je gewoon bij jou thuis, om direct te zien hoe het staat bij de rest van jouw interieur.

10+ Jaar ervaring

Tevreden klanten over onze Duette zonwering dienstverlening

Corinne - 2022
Super goede adviezen gehad bij de keuzes van onze duettes. Bij het kiezen van de rails van de overgordijnen gekozen voor het nieuwe elektrische systeem op advies van Mitchell. Wij willen niets anders meer, de gordijnen blijven langer mooi en het eind resultaat ziet er super luxe uit!
Victor Laarhoven - 2022
Ik ben zeer blij met het gedegen en professionele advies dat ik vooraf heb gekregen. Bij plaatsing zeer nette afwerking en goede nazorg en uitleg over het aangekochte product. Alles zeer naar wens en dat ook nog eens tegen een zeer goed prijs. Een aanrader.
K. Schulp - 2022
Prima begeleiding wat betreft prijs en kwaliteit. Doordat de gevelbekleding hol was en ze het niet op de normale manier konden vastzetten hebben ze dit toch perfect opgelost. Prachtig zonnescherm we zijn er erg blij mee.

Dit zijn de stappen voor jouw ideale Duette zonwering

01

Duette zonwering bekijken

Bekijk online welk type zonwering je wilt laten plaatsen. Of stel ons je vragen.

02

Maak afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken. Wij reageren standaard binnen 24 uur.

03

Wij komen langs

Onze zonwering-specialisten komen bij je langs en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Decoratief, verduisterend en energiebesparend

De Duette zonwering die we plaatsen combineert drie fijne voordelen. Zo zijn ze Decoratief: creëer sfeer. Duette zonwering is zeer decoratief en creëert meteen sfeer. Dat geldt voor alle kleuren en modellen, zowel verduisterend als transparant. Ook is deze vorm van zonwering verduisterend of transparant. Verduister de slaapkamer om in het donker te slapen. Of gebruik de transparante variant om de lichtinval overdag te beperken. Daarnaast werken de Duette zonwering energiebesparend. De dubbele stof vormt een honingraatstructuur die lucht vasthoudt. Dat isoleert, waardoor de zonwering bovendien energiebesparend werkt. Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden, voor ieder raam. Dus denk je aan Duette zonwering, maar weet je niet hoe je daar gebruik van kunt maken voor ramen in de serre of bij meer dan vier hoeken? Wij hebben er ervaring mee. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om dit type zonwering toe te passen in de badkamer. In dat geval adviseren we stoffen die speciaal vochtbestendig zijn.

Duette zonwering laten plaatsen

We zijn jouw specialist voor zonwering van Duette. Uiteraard leveren we onze oplossingen altijd inclusief montage, omdat we daarmee ons ware vakmanschap kunnen tonen. Wij zorgen ervoor dat we alles tot in detail netjes monteren, bijvoorbeeld om het bevestigingsmateriaal zo mooi mogelijk weg te werken. Bovendien leggen we je de bediening natuurlijk uit, en zorgen we ervoor dat je de Duette gordijnen of zonwering precies zo kunt gebruiken als dat je van plan was. We kunnen de Duette zonwering leveren tot metersbreed en metershoog, en met verschillende plooibreedtes zoals 25, 32 en 64 millimeter. We komen graag bij je langs om de diverse mogelijkheden te bespreken. Wil je duette zonwering bestellen of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 657 060 283, stuur ons een e-mail naar info@mvdrzonwering.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.