Shutters van hoge kwaliteit, met de juiste service.

Shutters zijn prachtig om te zien, zijn goed geschikt als zonwering en zijn er voor vaste ramen, draai-kiepramen, hoge ramen, brede ramen, ronde ramen en dakramen. Zet de shutters in iedere gewenste stand om de lichtinval en inkijk te beperken, bijvoorbeeld ’s avonds of als je overdag aan het werk bent.

Al meer dan 2500 tevreden klanten

Gratis adviesgesprek voor jouw Shutters

Geen kosten. Geheel vrijblijvend. Geen spam. Beloofd
Scherpe prijzen
Hoogwaardige kwaliteit
Vakkundige montage
Deskundig advies
Exclusieve zonwering

Shutters in Eemnes en omgeving

We leveren en monteren onze shutters van onder andere Zonnelux in Eemnes, Hilversum, Bussum en omgeving. We plaatsen ze zowel bij nieuwbouw als wanneer je toe bent aan nieuwe raamdecoratie. Dus denk je aan shutters als zonwering of ter decoratie en ben je benieuwd naar de opties en mogelijkheden? We laten het je graag zien. Maak een afspraak, dan komen onze zonwering-specialisten bij je langs om het vrijblijvend te bespreken. We laten je bijvoorbeeld graag zien hoe we de shutters kunnen plaatsen voor een vast raam. En wat de mogelijkheden zijn als je ze volledig wilt wegklappen op momenten dat je de zon en het licht wel binnen wilt laten. Dat kunnen we plaatsen voor zowel vaste ramen als openslaande ramen en zelfs voor ronde ramen en andere bijzondere vormen.

10+ Jaar ervaring

Tevreden klanten over onze Shutters dienstverlening

Corinne - 2022
Super goede adviezen gehad bij de keuzes van onze duettes. Bij het kiezen van de rails van de overgordijnen gekozen voor het nieuwe elektrische systeem op advies van Mitchell. Wij willen niets anders meer, de gordijnen blijven langer mooi en het eind resultaat ziet er super luxe uit!
Victor Laarhoven - 2022
Ik ben zeer blij met het gedegen en professionele advies dat ik vooraf heb gekregen. Bij plaatsing zeer nette afwerking en goede nazorg en uitleg over het aangekochte product. Alles zeer naar wens en dat ook nog eens tegen een zeer goed prijs. Een aanrader.
K. Schulp - 2022
Prima begeleiding wat betreft prijs en kwaliteit. Doordat de gevelbekleding hol was en ze het niet op de normale manier konden vastzetten hebben ze dit toch perfect opgelost. Prachtig zonnescherm we zijn er erg blij mee.

Dit zijn de stappen voor jouw ideale Shuters

01

Shutters bekijken

Bekijk online welk type zonwering je wilt laten plaatsen. Of stel ons je vragen.

02

Maak afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken. Wij reageren standaard binnen 24 uur.

03

Wij komen langs

Onze zonwering-specialisten komen bij je langs en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Decoratie en privacy

Shutters combineren een aantal fijne voordelen. De houten raamdecoratie garandeer voldoende privacy, omdat je zelf bepaalt hoe ver je ze open of dichtdoet. Ondertussen reguleer je zelf hoeveel licht er naar binnen valt, bijvoorbeeld om te veel schittering op een zonnige dag te voorkomen. De shutters die we plaatsen leveren we natuurlijk in wit en in andere kleuren, zowel in RAL9010 als andere tinten. Op die manier is het prachtige decoratie bij je thuis, precies afgestemd op de rest van jouw interieur. Dus zoek je een oplossing voor raamdecoratie die zowel sfeer creëert, de privacy verbetert én bijdraagt aan een mooie afwerking van de ramen? Ondertussen isoleert de shutter dankzij het hout tegen het raam, dus profiteer je van allerlei gecombineerde voordelen.

Shutters laten plaatsen

Je kunt shutters laten plaatsen voor ieder type raam. Onze monteurs komen graag bij je langs, om de mogelijkheden te bespreken. We geven aan wat er mogelijk is en brengen daarvoor een vrijblijvende offerte uit. Daarin laten we zien wat de kosten zijn én tonen we de specifieke opties. Met de montage zorgen we ervoor dat we de shutters tot in detail netjes voor je plaatsen. Dat doen we bijvoorbeeld regelmatig in Eemnes, Hilversum en Bussum, net als in de wijde omgeving. Dus wil je voorbeelden zien van andere woningen waarin we ze hebben geplaatst? We laten je graag zien hoe we er ook bij jou thuis of op kantoor voor zorgen dat je prachtige raamdecoratie kunt laten plaatsen. Wil je shutters bestellen of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 657 060 283, stuur ons een e-mail naar info@mvdrzonwering.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.