Horren van hoge kwaliteit, met de juiste service.

Horren houden muggen, vliegen en andere insecten buiten. Dus zet je graag het raam open om te luchten of wil je de openslaande deuren het liefst iedere zomerdag openzwaaien? Wij plaatsen een hor op maat. Dankzij onze vakkundige montage werken we het horrensysteem zo netjes mogelijk weg én schuif je die eenvoudig open en dicht.

Al meer dan 2500 tevreden klanten

Gratis adviesgesprek voor jouw Horren

Geen kosten. Geheel vrijblijvend. Geen spam. Beloofd
Scherpe prijzen
Hoogwaardige kwaliteit
Vakkundige montage
Deskundig advies
Exclusieve zonwering

Horren in Naarden en omgeving

We plaatsen Unilux horren in bijvoorbeeld Naarden en omgeving, net als in Hilversum, Eemnes en Bussum. We hebben veel ervaring met raamhorren, deurhorren, veerstifthorren, inzet horren en plisse hordeuren. Natuurlijk allemaal netjes op maat. Geen raam is hetzelfde en je wilt natuurlijk zeker weten dat de hordeur precies past als je die helemaal openschuif of juist sluit. Voorkom dat vliegen, muggen en andere insecten naar binnen komen. Wij monteren een enkele hor, een dubbele hor en horsystemen voor ieder raam en iedere deur bij je thuis. Dat doen we ‘op’ het kozijn of ‘in’ het kozijn, afhankelijk van de situatie bij jou ter plekke. Daarom komen onze hor-specialisten altijd bij je thuis om een vrijblijvende offerte uit te brengen.

10+ Jaar ervaring

Tevreden klanten over onze Horren dienstverlening

Corinne - 2022
Super goede adviezen gehad bij de keuzes van onze duettes. Bij het kiezen van de rails van de overgordijnen gekozen voor het nieuwe elektrische systeem op advies van Mitchell. Wij willen niets anders meer, de gordijnen blijven langer mooi en het eind resultaat ziet er super luxe uit!
Victor Laarhoven - 2022
Ik ben zeer blij met het gedegen en professionele advies dat ik vooraf heb gekregen. Bij plaatsing zeer nette afwerking en goede nazorg en uitleg over het aangekochte product. Alles zeer naar wens en dat ook nog eens tegen een zeer goed prijs. Een aanrader.
K. Schulp - 2022
Prima begeleiding wat betreft prijs en kwaliteit. Doordat de gevelbekleding hol was en ze het niet op de normale manier konden vastzetten hebben ze dit toch perfect opgelost. Prachtig zonnescherm we zijn er erg blij mee.

Dit zijn de stappen voor jouw ideale Horren

01

Horren bekijken

Bekijk online welk type zonwering je wilt laten plaatsen. Of stel ons je vragen.

02

Maak afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken. Wij reageren standaard binnen 24 uur.

03

Wij komen langs

Onze zonwering-specialisten komen bij je langs en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Ook voor dakramen en bij hor-onderhoud

Je kunt horren laten plaatsen voor ieder raam en iedere deur. We monteren een hor op maat voor iedere opening en zorgen ervoor dat je die makkelijk opent en weer sluit. Dat geldt ook voor dakramen, waarvoor we speciale oplossingen hebben. Dat houdt overdag en ’s avonds insecten buiten, terwijl je voldoende ventileert of ’s nachts voor een beetje verkoeling zorgt. En lijkt een hor niet goed meer te werken? Vaak is schoonmaken voldoende, bijvoorbeeld met een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel. Bij problemen horen we het graag, in sommige gevallen kunnen we een hor repareren of herstellen.

Horren laten plaatsen

Wil je één of meerdere horren laten plaatsen? Onze specialisten blinken uit in vakkundige montage. Daarom komen we bij je langs om de situatie te bekijken, en een vrijblijvende offerte uit te brengen. Zodra we de materialen binnen hebben maken we een nieuwe afspraak. We monteren de raamhor(ren) en deurhor(ren), en laten natuurlijk zien hoe je de hor zelf eenvoudig opent en weer sluit. Wil je horren bestellen of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 657 060 283, stuur ons een e-mail naar info@mvdrzonwering.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.