Elektrische gordijnen van hoge kwaliteit, met de juiste service.

Elektrische gordijnen schuiven stijlvol open en dicht. Je bedient ze met een druk op de knop of kunt dat zelfs automatiseren. Voorkom dat anderen vanaf de straat ongewenst naar binnen kijken of verduister de ruimte als je die donkerder wilt maken. Wij plaatsen gordijnen met een elektrische motor en bediening, waarmee je zowel sfeer, verduistering als een verbeterde akoestiek realiseert.

Al meer dan 2500 tevreden klanten

Gratis adviesgesprek voor uw Elektrische gordijnen

Geen kosten. Geheel vrijblijvend. Geen spam. Beloofd
Scherpe prijzen
Hoogwaardige kwaliteit
Vakkundige montage
Deskundig advies
Exclusieve zonwering

Elektrische gordijnen in 's Gravenland en omgeving

We plaatsen (elektrische) gordijnen in onder andere Sgraveland, Hilversum, Bussum en omgeving. Daarmee creëren we sfeer, verbeteren we de isolatie en akoestiek én voorkomen we dat anderen ongewenst naar binnen kunnen kijken. Maak jouw keuze uit de verschillende soorten gordijnen, die we in bijna alle gevallen elektrisch kunnen aandrijven. Dat betekent dat je ze met een druk op de knop dichtdoet of juist weer open laat schuiven. We kunnen alle soorten gordijnen plaatsen, met zowel stijlvolle als specifieke soorten rails. Uiteraard leveren we het geheel inclusief de rails, roede of een gespannen kabel. De gordijnen voorzien we van gordijnhaken of lussen, en we hangen het netjes op precies de juiste hoogte op.

10+ Jaar ervaring

Elektrische gordijnen van hoge kwaliteit, met de juiste service.

Een aantal voordelen op een rijtje

  • Het is ook mogelijk de gordijnrailsen op de telefoon te bedienen door middel van een app.
  • Softclose sluiting. Dit kan er voor zorgen dat zodra je het gordijn open of dicht trekt het gordijn door middel van deze slime optie de beweging herkent en deze beweging automatisch zal volgen in de richting waarnaar je het gordijn toe trekt.
  • Wij leveren ook voeringen voor het behoud van de meubels / en gordijnen. Door het voorkomen van verkleuringen van meubels / gordijnen.
  • Daarnaast is er de mogelijkheid van een molton voor het extra voeren van de stoffen tegen kou.
10+ Jaar ervaring

Tevreden klanten over onze Elektrische gordijnen dienstverlening

Corinne - 2022
Super goede adviezen gehad bij de keuzes van onze duettes. Bij het kiezen van de rails van de overgordijnen gekozen voor het nieuwe elektrische systeem op advies van Mitchell. Wij willen niets anders meer, de gordijnen blijven langer mooi en het eind resultaat ziet er super luxe uit!
Victor Laarhoven - 2022
Ik ben zeer blij met het gedegen en professionele advies dat ik vooraf heb gekregen. Bij plaatsing zeer nette afwerking en goede nazorg en uitleg over het aangekochte product. Alles zeer naar wens en dat ook nog eens tegen een zeer goed prijs. Een aanrader.
K. Schulp - 2022
Prima begeleiding wat betreft prijs en kwaliteit. Doordat de gevelbekleding hol was en ze het niet op de normale manier konden vastzetten hebben ze dit toch perfect opgelost. Prachtig zonnescherm we zijn er erg blij mee.

Dit zijn de stappen voor uw ideale Elektrische gordijnen

01

Elektrische gordijnen bekijken

Bekijk online welk type zonwering je wilt laten plaatsen. Of stel ons je vragen.

02

Maak afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken. Wij reageren standaard binnen 24 uur.

03

Wij komen langs

Onze zonwering-specialisten komen bij je langs en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Nieuwe gordijnen of de motor vervangen

Wil je nieuwe elektrische gordijnen laten plaatsen of heb je die hangen, maar lijkt de motor aan vervanging toe? In de beide gevallen zijn we je er graag mee van dienst. Onze monteurs en gordijn-specialisten komen graag bij je langs, om een vrijblijvende offerte uit te brengen. Als we gordijnen plaatsen doen we dat natuurlijk op basis van een uitgebreide set met kleurstalen en -stoffen. Dus wil je bij jou thuis bekijken wat de mooiste keuze is om te verduisteren, de sfeer te verbeteren of om een andere reden gordijnen op te hangen? Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt, dus tonen je graag de verschillende opties die er beschikbaar zijn. Wist je bijvoorbeeld dat we de elektrische aandrijving helemaal uit het zicht kunnen wegwerken? En dat er zowel transparante stokken van glas, in kunststof of juist in hout of ijzer zijn voor de handmatige bediening? We tonen graag de verschillende opties en mogelijkheden, voor een set gordijnen die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent voor bij jou thuis.

Elektrische gordijnen laten plaatsen

Als we gordijnen of elektrische gordijnen plaatsen doen we dat op precies de juiste hoogte. Dit is bij de montage het belangrijkste onderdeel, omdat de gordijnen niet te hoog en niet te laag mogen hangen. Ze horen tot net boven de grond te komen, eventueel rekening houdend met een plafond dat niet helemaal recht loopt. Dus zoek je mooie nieuwe gordijnen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om die te motoriseren? Dat is waar we sterk in zijn in onder andere Bussum, Hilversum en Sgravenland. Wij kennen de systemen, we laten je graag de kleuren en stoffen zien en natuurlijk brengen we vooraf altijd een vrijblijvende offerte uit. Wil je elektrische gordijnen bestellen of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 657 060 283, stuur ons een e-mail naar info@mvdrzonwering.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.