Houten jaloezieën van hoge kwaliteit, met de juiste service.

Houten jaloezieën creëren sfeer, garanderen privacy en passen bovendien prachtig bij de rest van het interieur. De horizontale zonwering is er in verschillende kleuren en stijlen, bijvoorbeeld op basis van de breedte van de lamellen. Dus zoek je naar inspiratie of weet je al precies welke jaloezieën je bij jou thuis of op kantoor wilt laten plaatsen? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Al meer dan 2500 tevreden klanten

Gratis adviesgesprek voor jouw Houten jaloezieën

Geen kosten. Geheel vrijblijvend. Geen spam. Beloofd
Scherpe prijzen
Hoogwaardige kwaliteit
Vakkundige montage
Deskundig advies
Exclusieve zonwering

Houten jaloezieën in Blaricum en omgeving

We leveren en monteren de jaloezieën bijvoorbeeld regelmatig in Blaricum, Bussum en Hilversum en omgeving. Het gebruikte hout is van hoogwaardige kwaliteit, en is natuurlijk beschikbaar in houtkleur, in wit, zwart, grijs of een andere (RAL)kleur naar wens. Dus heb je een specifiek idee over de raamdecoratie die je wilt laten aanbrengen? Of zoek je juist een manier om inspiratie op te doen? Wij helpen je er graag mee. De houten jaloezieën die we leveren zijn van de beste kwaliteit. Bovendien zijn ze beschikbaar tot metersbreed en natuurlijk voor metershoge ramen. En wil je de jaloezieën gebruiken voor een deur of op een andere specifieke plaats in huis?

10+ Jaar ervaring

Wij ontzorgen je volledig

Wij weten hoe we ze kunnen monteren, hoe we de installatiematerialen netjes wegwerken en hoe het bijdraagt aan zowel sfeer als meer privacy. Je kunt de houten jaloezieën gebruiken om volledig te verduisteren of om de lichtinval gedeeltelijk te beperken. Dat maakt het een populaire keuze in de woonkamer, de slaapkamer, de keuken en op andere plekken in huis. Dankzij de verschillende bedieningsmaterialen stemmen we zelfs de technische onderdelen graag af op de rest van jouw interieur.

10+ Jaar ervaring

Tevreden klanten over onze Houten jaloezieën dienstverlening

Corinne - 2022
Super goede adviezen gehad bij de keuzes van onze duettes. Bij het kiezen van de rails van de overgordijnen gekozen voor het nieuwe elektrische systeem op advies van Mitchell. Wij willen niets anders meer, de gordijnen blijven langer mooi en het eind resultaat ziet er super luxe uit!
Victor Laarhoven - 2022
Ik ben zeer blij met het gedegen en professionele advies dat ik vooraf heb gekregen. Bij plaatsing zeer nette afwerking en goede nazorg en uitleg over het aangekochte product. Alles zeer naar wens en dat ook nog eens tegen een zeer goed prijs. Een aanrader.
K. Schulp - 2022
Prima begeleiding wat betreft prijs en kwaliteit. Doordat de gevelbekleding hol was en ze het niet op de normale manier konden vastzetten hebben ze dit toch perfect opgelost. Prachtig zonnescherm we zijn er erg blij mee.

Dit zijn de stappen voor jouw ideale Houten jaloezieën

01

Houten jaloezieën bekijken

Bekijk online welk type zonwering je wilt laten plaatsen. Of stel ons je vragen.

02

Maak afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken. Wij reageren standaard binnen 24 uur.

03

Wij komen langs

Onze zonwering-specialisten komen bij je langs en brengen een vrijblijvende offerte uit.

In de dag en op de dag

Houten jaloezieën plaatsen we op allerlei manieren, zowel ‘in de dag’ als ‘op de dag’. Dus gaat het je om de binnenkant van het kozijn om de invloed van weersinvloeden te beperken? Of is er juist ruimte ‘op de dag’? Een bedieningsketting of een koord maakt het mogelijk om de jaloezieën te openen of te sluiten, of zelfs helemaal omhoog of omlaag te laten. De afwerking biedt ook diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan de onderlat in de zelfde kleur als het band en de bovenbak, zijkanten van de lamellen in kleur laten afsponsen of dat het band niet dubbel licht op de vensterbank. Daarnaast bieden wij allerlei mogelijkheden voor de bediening, natuurlijk afgestemd op de meest logische plek rechts of links, maar ook kunnen wij elektrisch bedienbare jaloezieën leveren. Ook dit bidirectionaal waardoor deze via de app te besturen zijn met het juiste kastje in de meterkast. Wij houden daar rekening mee bij het uitbrengen van de offerte, net als wanneer we de jaloezieën monteren

Houten jaloezieën laten plaatsen

Zoek je meer informatie over houten jaloezieën en over de verschillende opties en keuzes die je hebt? Onze specialisten vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend bezoek. We komen bij je langs om precies te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat je niets over het hoofd ziet en kiest voor de mooiste optie. Nadat wij de jaloezieën van hout hebben ontvangen maken we een afspraak voor de levering en montage. We komen bij je langs, en monteren alles tot in detail. Dat doen we netjes en natuurlijk op een manier dat de bediening precies op de juiste plek zit. Zo zorgen we voor houten jaloezieën die volledig aan jouw wensen voldoen.